Luizi, Kiara dhe Bledi në nominim, këngëtari bën thirrjen ‘prekëse’ për publikun


Luizi sot është zgjuar shumë në superformë ndërsa e ka nisur ditën duke kërcyer e kënduar. Pak më vonë ndërsa banorët janë angazhuar të realizojnë komedinë ‘Pallati 176″ Luizi ka nisur të flasë nëpër shtëpi:

“Dua Kiarën. Nuk ma merr njeri Kiarën. Mos ma merrni Kiarën. Ju premtoj ky do jetë Big Brotheri më i bukur që keni parë ndonjëherë”.

Ndërkohë ai afrohet dhe puth Kiarën. Kiara, Luizi dhe Bledi janë në nominim këto ditë, pasi Olta mori zarfin e kuq. Ajo vendosi të çonte në nominim të tre këta banorë, duke vrarë me një gur dy zogj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *