Momente emocionuese, Luizi përlotet nga letra e nënës


Menjëhere pas Kiarës, një surprizë e papritur erdhi edhe për Luizin.

Në dhomën e surprizave, ai i përlotur lexoi letrën që nëna i kishte shkruar.

Luizi u shpreh se nëna e tij jeton në SHBA.

Mes lotësh ai tha se ajo ka sakrifikuar gjithmonë shumë dhe se një ditë do i sigurojë jetën që ajo meriton.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *