Del plani i produksionit për të zëvendësuar Bledin dhe Valbonën, do fusin “bishën” të shtunën


Bledi Mane la me dëshirë shtpinë mbrëmë në prime, sipas tij nuk donte të hynte në mes të ciftit dhe nuk do donte ndarjen e tyre.

Ndërsa sot u largua Valbona, e cila mësohet se ka motrën në gjendje të rëndë shëndetësore dhe u largua përfundimisht nga shtëpia.

Bëhet fjalë për modelen që harxhon vetëm 2 mijë euro në muaj për krehërin e famshëm e për të mos folur pastaj për kremrat dhe shërbimet e tjera.

Por Erjola s’do jetë banorja e vetme që do hyjë si banore, pritet të ketë edhe hyrje të reja, që do zbulohen ditët në vijim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *