“Ishalla s’përton dhe për naj gjë tjetër”/ Luizi ngacmon Kiarën: Unë e kam me bezdi të…


Kiara dhe Luizi kanë biseduar ditën e djeshme për faktin se ajo përton të hajë bukë.

Ndërsa shprehet se e vetmja gjë që e bën pa përtesë është të pijë kafe.

Kiara: “Shumë prodecura, kjo ngrënia. Vetëm kafe s’përtoj unë të pi”

Luizi: “Ishalla s’përton dhe për naj gjë tjetër”

Kiara: “Varet me raste, për çfarë po thoje? Për punët e shtëpisë besoj…”

Luizi: “Punë shtëpie është edhe ajo”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *