Iѕh i daѕhuri e la pa ngrënë tre ditë në meѕ të Londrëѕ, Хhuli trondit me rrëfimin


Xhuli është një nga emrat më të komentuar në estradën e Kosovës.

Ajo jo pak herë ka trоonditur rrjetin me histori nga jeta e saj private.
Së fundmi ajo ka rrëfyer momentin e vështirë me ish të dashurin.‘

Sapo erdha në Londër, ka qenë një moment që unë tre ditë kam ndenjur pa ngrënë bukë, vetëm ujë të punës dhe gjërat që kishim mundësinë t’i merrnim pa para, me ato kam shkuar deri sa më ka dal paga, sepse krejt paratë i kishte ai’, ka thënë Xhuli.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *