“Shkune bablok shkune”, Xhuli tregon se ajo është vajza e videos virale në internet


Kjo është videoja virale “shkune, bablok shkune”, ku Xhuli shihet nga mbrapa duke e bërë shqiponjën

Përderisa, disa banorë në kuzhinë po pastronin dhe përgatisnin ushqim, Xhuli u ka treguar se si një video ku ajo është protagoniste, u bë virale në rrjete sociale.

Ngjarja kishte ndodhur në Londër afër Big Ben-it, kur ajo ishte me disa miq atje.

Më poshtë videoja ku Xhuli shihet nga mbrapa duke e bërë shqiponjën:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *