S’po e mbanë premtimin që ia dha babait të saj, Luizi mërzit sërish Kiarën


S’po e mbanë premtimin që ia dha babait të saj, Luizi e ka mërzitur sërish Kiarën.
Kiara është mërzitur së fundmi me partneri e saj, Luizin.
Kjo sepse ai ka hequr litarin, veprim që e dërgon në nominim.

Më pas iu drejtua Kiarës duke i thënë: Dua ta shikoj a na do publiku bashkë! Kjo e ka mërzitur moderatoren sepse këngëtari e ka rrezikuar dhe atë.

Ajo është shprehur se nuk e ka problem të dalë nga shtëpia, por nuk i vjen mirë që Luizi nuk e ka aspak problem ta rrezikojë vetëm për të parë nëse publiku i do apo jo.

“Mos ma hidh mua sy për sy”, i thotë tutje Kiara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *