Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të preferuarin/ën tuaj


A jeni gati të bëheni pak nostalgjikë për disa nga personazhet më të përfolur televizivë vite më parë? Shihni në vijim fituesit ndër vite të “Big Brother Albania” dhe në fund, votoni të preferuarin/ën tuaj.

Big Brother 1
Fiton: Arbër Çepani
Vendi i dytë: Olsi Mingomataj

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 2
Fiton: Qetsor Ferunaj
Vendi i dytë: Adelajda Xhamani

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 3
Fiton: Jetmir Salaj
Vendi i dytë: Domenika Çaushaj

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 4
Fiton: Ermela Mezuraj
Vendi i dytë: Ergys Bamçi

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 5
Fiton: Arbër Zeka
Vendi i dytë: Liam

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 6
Fiton: Anaid Kaloti
Vendi i dytë: Ilir Beqiri

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 7
Fiton: Nevila Omeri
Vendi i dytë: Jona Kalemaj

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 8
Fiton: Vesel Kurtishaj
Vendi i dytë: Alba Çobaj

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother 9
Fitojnë: Danjel & Fotini
Vendi i dytë: Fiorentina & Olsi

Fituesit e ‘Big Brother’ ndër vite: Votoni të

Big Brother VIP Albania 1
Fiton: Ilir Shaqiri
Vendi i dytë: Donald Veshaj


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *