A po paguhet Vedati për qëndrimin brenda Big Brother VIP? Gazetarët zbulojnë të vërtetën


“2 EMRA 3 ARSYE” është emisioni i ri, prodhim i gazetës online Reporteri, që komenton zhvillimet brenda Big Brother VIP Albania dhe Big Brother VIP Kosova.

Ky emision, nga dy gazetaret e njohur Edonë Gashi dhe Halil Halili, po nxjerr disa të vërteta në pah, për lojërat brenda dy formateve realityshou, me te cilat do mbesni me goje hapur.

Një nga këto, është fakti se a po paguhet humoristi Vedat Bajrami për të qëndruar brenda BBVK-së. Kujtojme se aktori i humoristik Vedat Bajrami u be pjese e Big Brother Vip Kosova jave me pare.Hyrja e tij ne kete spektakel ka bere shume buje, duke bere shume njerze te komentonin rreth sfides se tij te re. Për më shumë mësojeni duke e shikuar videon e emisionit:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *