LUIZI HARRON KAMERAT, KAP TË PASMET E KIARËS


Luizi duket se nganjëherë po harron se është i vëzhguar nga kamerat në shtëpi. Veprimi i tij i fundit, u bë viral në gjitha rrjetet sociale.

Në video shihet momenti kur Luizi kap të pasmet e Kiarës, dhe reagimi i saj. Duket se Luizi ka filluar të mos përmbahet, ditët e fundit në BBVA, shkruan “Kosovarja”

Ne diten e Shen Valentinit e cila i perket dashurise, Luizi i dedikoj nje kenge te titulluar “Me ty”, e cila thej nje rekord shikushmerie ne platformen Youtube.

Madje kjo kenge e cila iu dedikua Kiares, po aludohet te jete nje hit i radhes per te gjitha martesat te cilat do te ndodhin ne vitin 2023. Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *