Efi i lutet Zotit dhe ka një dëshirë pas poshtërsisë që i bëri produksioni sonte Luizit


Banorët e Big Brother kanë pasur një sfidë të re të vendosur nga “Vëllai i Madhe”.Sipas rregullave, personi që e lëshon litarin shkon direkt në nominim – e këtë gjë e ka bërë Luizi.

Por, kjo gjë është ndryshuar nga produksioni, ku i gjithë grupi humbës është dërguar në nominim.Kjo ka bërë që të revoltohet Luzii duke thënë se një gjë e tillë nuk është shkruar në zarf.“Nuk jam budall unë Arbana, e kam lexuar nëntë herë zarfin. Me qenë ashtu të gjithë ne e kishum largu litarin”, ka thënë ai.

Në lidhje me këtë situatë ka reaguar Efi, e cila ka ndarë momentin në Instastory duke shkruar vetëm “Zot më jep qetësi.”

Reagim ky që përshkruan më së miri, reagimin e fansave, kur dëgjuam lojën e produksionit në moment të fundit.Në nominim për sonte janë 5 banorë dhe njëri prej tyre do lërë shtëpinë mes Oltës, Luizit, Kiarës, Deas dhe Beatit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *