Kaq shumë e preki kjo gjë që Kiara ia bëri Luizit! Ja si është gjendja e tijë pas Primes …


Por pas gjithë asaj qe ndodhi ne prime Luizi si duket ka vendosur qe mos te ia falë provokimin Kiarës.Nga ajo qe u pa deri me tani Luizi eshte izoluar disi nga ajo dhe ka permendur disa gjera ne dhomen e gjumit me disa banore aty mbrenda, duke u shfaqur ne nje gjendje me disponim jo te mire ai thote se ska gje ndihet mire por nuk do te darkoje me te tjeret.Gjithashtu ai nuk i ka folur më Kiarës që pas provokimit qe e pati nga ajo.

Pas primet te sotshem pasi qe Luizi as ne darken qe u shtrua nga vellai i madh nuk u ul afer

fjalet e Luizit kundrejt Kiares dhe hatermbetjet te akumuluara gjste primes se sotem e gjthes i erdhi fundi kur kiara e pro vokoi me vallezimin e trupit te baletit nga top chanel ku njeri prej tyre ishte Niko Komani shoku i Kiares jashta shtepisFjalet e luizit ishin menxi spaske pritur moj vajz tregom qe te di mos te afrohem dhe un
Si duket çifti esht ne kri z te madhe te mardhenies se tyre
te shofim qfar do te ndodh ditet ne vijim?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *