Stresi në varrin e Brilant Martinaj: M’ka marrë malli vëllai im!(Foto)


Stresi ishte një nga miqtë më të ngushtë të Brilant Martinajt, i cili u vra më 17 korrik në mbikalimin e Fushë-Krujës bashkë me dy miqtë e ti, Diklen Vatën dhe Besmir Hoxhën.

Së fundmi, reperi ka shkuar në varrin e 23 vjeçarit dhe ka shpërndarë një foto në rrjetet sociale. “M’ka marrë malli aq shumë sa vetëm ti e di se sa vllai im i vogël” – shkruan Stresi.

Kujtojmë se Brilant Martinaj u ekzekutua bashkë me miqtë e tij dhe dyshohet se kjo ishte një goditje për kushëririn e tij, Ervis Martinajn, i cili sot është zhdukur dhe dyshohet se është v rarë.

Stresi ishte një nga miqtë më të ngushtë të Brilant Martinajt, i cili u vra më 17 korrik në mbikalimin e Fushë-Krujës bashkë me dy miqtë e ti, Diklen Vatën dhe Besmir Hoxhën.Stresi në varrin e Brilant Martinaj: M’ka marrë malli vëllai im!(Foto)

Së fundmi, reperi ka shkuar në varrin e 23 vjeçarit dhe ka shpërndarë një foto në rrjetet sociale. “M’ka marrë malli aq shumë sa vetëm ti e di se sa vllai im i vogël” – shkruan Stresi.

Kujtojmë se Brilant Martinaj u ekzekutua bashkë me miqtë e tij dhe dyshohet se kjo ishte një goditje për kushëririn e tij, Ervis Martinajn, i cili sot është zhdukur dhe dyshohet se është v rarë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *