“Si banore s’të llogaris hiç!”/ Luizi-Kiarës: Kush je ti?


Diskutimet për largimin e Evës nisën menjëherë në shtëpi. Luizi po bisedonte me Kristin dhe Dean për debatin që ai pati me Evën, kur në atë moment, në kuzhinë u fut Kiara.

Kjo e fundit i tha Luizit “Mjaft” me këto diskutime. Përgjigja e tij ishte shumë e ashpër ndaj Kiarës. Ai i tha asaj se nuk është askushi që t’i thotë “Mjaft”, ndërsa shtoi se Kiarën nuk e llogarit fare si banorë në shtëpi.

Luizi shtoi se kur doli Ermiona ajo dhe të tjerët dolën të festonin jashtë, ndërsa me daljen e Evës, të gjithë u bënë “seriozë”. “Si banore s’të llogaris hiç!”/ Luizi-Kiarës: Kush je ti?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *