Dalin detajet/ Gazetarja: Luizi ka dashur t’i bëjë një surprizë mjekut që e öperoi


Freskida Miloti, farmaciste e gazetare në një intervistë në emisionin “Jeto me Orën” në RTV Ora tregoi rreth intervistës që ka pas zhvilluar me Luiz Ejllin, ku ka treguar rreth një ndërhyrje kir urgjikale që ka pas bërë.

Ata kanë dashur ti bëjnë një surprizë mjekut kir urg por kjo nuk u mundësua në atë kohë. Freskida Miloti: Mbaj mend që Luizi ka treguar historinë e tij.

Nuk mund të them asgjë më shumë sesa ka thënë ai në intervistë. Në fund të intervistës ne kishim zgjdhur që ti bënim surprizë mjekut që kishte të bënte me në rast specifik dhe kujtoj që doktori që i kishte bërë ndërhyrjen donte ti bënet një surprizë.

Unë kam kontaktuar me doktorin, ai ishte mjek ki rurg dhe ai nuk kishte mundësi të realizonte intervistë brenda javës pasi nuk e dinte që do ti bënim një surprizë.

“E kontaktova 2-3 herë por u shty për javën pasuese dhe unë duhej të transmetoja patjetër intervistën dhe nuk arritëm ta realizonim surprizën bashkë me Luizin.

Kështu që i thashë Luiz nuk e realizojmë dot por i tregova doktorit për surprizën. Doktori tha që paska qenë diçka shumë e bukur por e humba.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *