Luizi i kërkon falje dhe provon të rregullojë marrëdhënien mes tyre, Kiara e shtang me reagimin e saj


Luiz Ejlli ka bërë një hap për të rregulluar marrëdhënien me Kiara Titon. Mbrëmjen e djeshme, ai i shkoi te krevati, e pas 2 ditësh i kërkoi falje.Luizi i bëri të ditur se nuk do donte ta vinte kurrë në atë pozitë, e se është personi i fundit që do i bënte keq.

‘Më fal,me gjithë shpirt.Je personi i fundit që dua të vej në këtë pozitë, më vjen keq me gjithë shpirt për atë që ndodhi“-i tha Luizi. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred Nga ana tjetër,Kiara i tha se nuk i beson, pasi ka frikë se mos ndodh sërish e njëjta gjë.“Nuk po të besoj më,më duket sikur do përsëritet e njëjta gjë,nuk jam gati ta vazhdoj këtë gjë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *