U akυzυa se ndau çiftin Luiz-Kiara, Zhaklin Lekatari ka dy fjalë


Opinionistja e Big Brother Vip, Zhaklin Lekatari e ftuar ditën e sotme në “Wake Up” u ka dhënë përgjigje të gjitha reagimeve në rrjet nga fansat e Luiz Ejllit se komentet e saj për Kiara Titon dhe lidhjen e tyre bëri që çifti të ketë një k rizë dhe të ndahet.

Sipas saj, Zhaklin ka dhënë opinionin që ka dhe sugjerimi është që secili të zgjedhë veten e tij në një ma rrëdhënie, e jo personin tjetër.

Pyetja: Atyre që kanë thënë se nuk e ke dashur këtë ma rrëdhënie, dhe ke ndarë çiftin Luiz-Kiara, çfarë përgjigje ke?

Zhaklin Lekatari: Po çfarë përgjigje do jap unë, se po dhashë për këtë do jap përgjigje dhe për shumë gjëra të tjera që më ak uzojnë dhe që nuk janë të vërteta. Nuk jam aty për të ndar askënd. Unë edhe në jetën time të përditëshme nuk është se ndaj çifte. Kur dikush më kërkon një këshillë, unë jap një këshillë dhe vendimi i përketë personit që është në çift. Unë i nxis njerëzit të reflektojnë në ma rrëdheniet e tyre dhe të zgjedhin vetën e tyre në vend se të zgjedhin një person tjetër. Të kenë besim tek vetja e tyre dhe të kenë besim tek projeksioni që kanë për jetën e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *