Shqiptari në Angli kërkon ndihmë: Jeton i vetëm dhe do të kthehet në Shqipëri


Një shtetas shqiptar i cili jeton prej vitesh në Angli ka ne vojë për ndihmën e bashkatdhetarëve pasi do të kthehet në Shqipëri.

Shqiptari në fjalë i cili duket se është rreth të 30-ave do të kthehet në Shqipëri pasi në Londër është i ve tmuar dhe nuk ka ku të jetojë.

Bashkatdhetarët e tij kanë kontaktuar në redaksinë e JOQ ALBANIA për të kërkuar ndihmë, pasi shqiptari rri i vetëm rrugëve dhe për momentin është në Walthamstow, Angli.

Edhe pak javë më parë, një tjetër shqiptar kërkoi ndihmë për gjetjen e familjes së shqiptarit i cili endej rrugëve dhe ishte i sëmurë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *