Postimi rrënqethës i të dashurës së 28-vjeçarit që humbi jᶒtën në aksidᶒntin trāgjik: “Pres të kthehesh, të realizojmë ëndrrat”


Një makinist (shofer) treni 28-vjeçar ka qenë mes vi ktimave që humbën jetën nga ak sidenti hekurudhor në Greqi.

Sipas mediave greke, ak sidenti ndodhi pasi dy trena, njëri për pasagjerë dhe tjetri për mallra, u përplasën teksa ishin duke udhëtuar në të njëjtën linjë.

28-vjeçari Nikos Nalbandis ishte në trenin Intercity 62 dhe humbi jetën menjëherë pas ak sidentit.

Lajmin për vd ekjen e tij e ka bërë të ditur partnerja e tij me një postim emocionues në rrjetet sociale.

E reja i dha lamtumirën e fundit partnerit të saj me një foto të tyren së bashku, të cilën e shoqëroi me mbishkrimin e mëposhtëm: “O shpirt, po pres këtu të kthehesh. Për të realizuar ëndrrat tona. Unë jam këtu dhe po pres…”

Poshtë postimit, miqtë dhe të afërmit i dhanë gjithashtu lamtumirën e tyre 28-vjeçarit fatkeq.

Kujtojmë se nga ak sidenti hekurudhor në Greqi kanë humbur jetën deri më tani 57 persona, ndërsa shumë të tjerë nuk janë identifikuar ende.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *