Aksidᶒnti i trenave në Greqi, gjendet i vdᶒkur futbollisti i njohur (EMRI)


Në një kohë kur an kthi i familjarëve të të zhd ukurve nga tr agjedia v dekjepr urëse e trenit në Tempi vazhdon e rritet, fjalët e një babai që kërkon të birin janë edhe më tr onditëse.

“Na telefonoi gjysmë ore para ak sidentit. Ai është student dhe shkoi në Athinë për tre ditë.

E dashura e tij me të cilën ishte bashkë na tha se gjysmë ore para përplasjes ka shkuar në mensë për të marrë ujë dhe që atëherë e kërkojmë”, tha ai.

“Nuk kam asnjë shpresë dhe nuk besoj në mrekulli, vetëm pres rezultatet nga ADN-ja, është një dhimbje e pakontrollueshme, vetëm një prind e di se si është.

Fatmirësisht kam ende një fëmijë dhe do të jetoj për të”, shtoi babai i st udentit


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *