Këngëtarja kosovare e poston ‘duqin’ me pare, s’ja mban dora …!!!


Kengetarja e famshme me prejardhje nga Kosova duket se ka pasur nje vit te frytshem. Ne llogarine e saj ne Instagram ajo ka postuar nje grumbull te te hollave, shkruan Raporto24.Këngëtarja kosovare e poston ‘duqin’ me pare, s’ja mban dora …!!!

Vlen te permendim faktin se Lori me angazhimet e saj ne skenen muzikore, ka bere qe te kete te ardhura te mira financiare.Këngëtarja kosovare e poston ‘duqin’ me pare, s’ja mban dora …!!! Ajo eshte nje nene e nje vajze, dhe se edhe me tej po shijon jeten e saj si nje beqare.

Kengetarja e famshme me prejardhje nga Kosova duket se ka pasur nje vit te frytshem. Ne llogarine e saj ne Instagram ajo ka postuar nje grumbull te te hollave, shkruan Raporto24.Këngëtarja kosovare e poston ‘duqin’ me pare, s’ja mban dora …!!!

Vlen te permendim faktin se Lori me angazhimet e saj ne skenen muzikore, ka bere qe te kete te ardhura te mira financiare.Këngëtarja kosovare e poston ‘duqin’ me pare, s’ja mban dora …!!! Ajo eshte nje nene e nje vajze, dhe se edhe me tej po shijon jeten e saj si nje beqare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *