Pasi tha se nuk do lidhej më me vajza mbi 25-vjeç, Afrona Dika i kundërpërgjigjet Bleros “Je i dobët natën…”


Janë bërë disa javë që Blero dhe Afrona i kanë ndarë rrugët. Ndërkohë, këngëtari para disa ditësh deklaroi se ka vendosur të zbatojë ‘rregullin’ e famshëm të aktorit Leonardo DiCaprio: Të mos dalë me femra mbi 25-vjeç.

Pak ditë pas këtij statusi Afrona ka postuar një foto që duket si një mesazh i koduar.Pasi tha se nuk do lidhej më me vajza mbi 25-vjeç, Afrona Dika i kundërpërgjigjet Bleros “Je i dobët natën…”

Fotoja paraqet një njeri që largohet nga zona e komfortit për tu rritur edhe pse ekspozohet ndaj shumë rreziqeve. “Hidhu”, shkruhej krah fotos dhe këtë e morën si kundërpërgjigje ndaj ish – partnerit të saj.Pasi tha se nuk do lidhej më me vajza mbi 25-vjeç, Afrona Dika i kundërpërgjigjet Bleros “Je i dobët natën…”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *