Luizi i dhuron trëndafil banores së re dhe i jep rrobat e tij, si reagoi Kiara (Video)


Luizi është miqësuar me banoren e re, Jori. Ai i ka ofruar asaj rrobat e tij meqënëse modeles ende nuk i ka ardhur valixhja e për më tepër ka bërë një gjest që ka rënë shumë në sy.

Teksa Jori po bisedonte me Maestron dhe Antonetën, Luizi kaloi pranë tyre dhe i dhuroi Jorit një trëndafil.

Në këtë moment erdhi dhe Kiara pranë tyre dhe kaq u desh që Maestro të niste me batuta duke thënë ‘shiko shiko Kiara, pl asën trëndafilat’.

Luizi u afrua pranë tyre dhe i tregoi Kiarës çfarë bëri.

Kiara thjesht buzëqeshi dhe vazhdoi bisedën me Antonetën.

Nga ana tjetër Luizi nuk ia kurseu përgjigjen Maestros duke i thënë:

“Nuk ka mbaruar me kaq, por ti nuk do jesh këtu për t’i komentuar. Do na shohësh nga shtëpia…”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *