Shembet pallati i dëmtuar nga tërmeti, ka vi ktima e të zhdυkur


Një person raportohet i zh dukur, një tjetër i pl agosur dhe dyshime për tjetër vi ktimë ka, pasi një ndërtesë gjashtëkatëshe është she mbur në qytetin turk Şanlıurfa si pasojë e dë mtimeve nga tërmetet e fuq ishme të shkurtit.

Pallati që shihni si rrën ojë, në foto, ndodhej në lagjen Haliliye dhe është sh embur plotësisht sot.

Por drama nuk mbaron këtu. Autoritetet thonë se nën rrënoja është e mundur të ketë ngelur një person, ndërsa një person tjetër është dërguar në spital me pla gë të ndryshme.

Dë shmitarët thanë se ndonëse godina ishte vlerësuar si e pabanueshme, ata shkonin herë pas here për të marrë gjërat e tyre.

Një prej tyre tregoi se vetëm 15 minuta para she mbjes, ishte fu tur të merrte diçka në katin e pestë ku kishte apartamentin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *