Kiara e pyet sa centimetra?.. epike përgjigja e Luizit (Video)


Kiara e pyet sa centimetra?.. epike përgjigja e Luizit (Video). Dyshja më e diskutuar nga publiku duket se me hyrjen e banorëve të rinj, ka ngjallur predispozitën e Kiarës ndaj Luizit.

Ajo duket më e afruar dhe më e dashur me të, më e çlirët dhe më lejuese. Në një moment Kiara e pyet “sa centimetra?” por Luizi e ndërpret në ajër dhe i përgjigjet.Kiara akoma se ka kuptuar deri ne momentin qe ai ja shprehu ne menyren tipike te tij… Shiko vijdon duke hàpè Re, klà,mèn poshtë:

Kiara e pyet sa centimetra?.. epike përgjigja e Luizit (Video). Dyshja më e diskutuar nga publiku duket se me hyrjen e banorëve të rinj, ka ngjallur predispozitën e Kiarës ndaj Luizit.

Ajo duket më e afruar dhe më e dashur me të, më e çlirët dhe më lejuese. Në një moment Kiara e pyet “sa centimetra?” por Luizi e ndërpret në ajër dhe i përgjigjet.Kiara akoma se ka kuptuar deri ne momentin qe ai ja shprehu ne menyren tipike te tij… Shiko vijdon duke hàpè Re, klà,mèn poshtë:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *