Arbana i tregon çfarë flitet për të jashtë, Kiarës i ikën fytyraArbana i tregon çfarë flitet për të jashtë, Kiarës i ikën fytyra


Kiara mori një avantazh që ishte të merrte informacione nga jashtë. Para saj parakaluan tituj lajmesh. Kiara ngeli keq. Cfarë të habiti më tepër e pyeti Arbana. Gjithçka ia ktheu Kiara. Nuk prisja kaq negativitet nga banoret që kanë qenë pjesë e shtëpisë.

Jam prekur shumë nga Efi…po ndihem shumë shumë keq. Arbana i kujton 1 miliard klikime në tik tok. Krahasuar me cfarë pashë kjo ishte e fundit që prisja. Arbana pasta ji kujtoi që duke qenë pjesë e televizionit këto gjëra ndodhin. Secili ka mendimin e tij dhe askush prej tyre nuk përfaqëson mendimin popullor.

Unë jam pjesë e medias tha Kiara dhe e di si përfliten gjërat. Efi foli nga studio dhe sqaroi disi Kiarën, duke i shpjeguar që është nxjerrë nga konteksti. Arbana i tha që nuk e kemi manipuluar…Efi tha që ishin tituj portalesh dhe unë jam njësoj sic isha me Kiarën. Të lutem shiko të tjerët mos u shqetëso për mua, i tha Efi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *