Opinionistja poston një video mbi injοrαncën e komentuesve Shqiptarë


Deklarata e opinionistes mbrëmë nuk është pritur aspak mirë në rrjet dhe ndjekësit i janë kthyer kundër. “Sipas Zhakut, tradhtia është mesazhi që duhet t’i përcjellësh tjetrës”, shkruajnë komentet.

Ajo flet shpesh për “dhυnë” pa qenë koshiente që edhe ajo vet e gjeneron atë. Mbrëmë në Prime ajo u kap me Efin e cila i tha pse nuk u komentua edhe sjellja e Kristit me ish të dashurën. Shiko vidjon duke hapur re, klà,mèn poshtë: Opinionistja poston një video mbi injοrαncën e komentuesve Shqiptarë

Deklarata e opinionistes mbrëmë nuk është pritur aspak mirë në rrjet dhe ndjekësit i janë kthyer kundër. “Sipas Zhakut, tradhtia është mesazhi që duhet t’i përcjellësh tjetrës”, shkruajnë komentet.

Ajo flet shpesh për “dhυnë” pa qenë koshiente që edhe ajo vet e gjeneron atë. Mbrëmë në Prime ajo u kap me Efin e cila i tha pse nuk u komentua edhe sjellja e Kristit me ish të dashurën. Shiko vidjon duke hapur re, klà,mèn poshtë: Opinionistja poston një video mbi injοrαncën e komentuesve Shqiptarë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *