Çfarë po ndodh në BBV? Djemtë e shtëpisë me pankarta në duar, japin mesazhin për… (Video)


Djemtë e shtëpisë së Big Brother Vip Albania kanë përcjellë mesazhet e tyre për ditën e gruas.

Secili prej tyre ka treguar për kamerat mesazhin e tij të shkruar në pankarta.

Kristi: Kemi treguar që bëjmë sakrificë për ju!

Armaldo: Nga i pari tek i fundit ju vlerësojmë!

Luizi: Jemi krenarë që jemi bijtë, bashkëshortët, vëllezërit tuaj!

Sabiani: Kemi treguar që nuk jemi vetëm burra, por dhe krahu juaj i djathtë!

Shpati: Kemi treguar që edhe ne jemi si ju!

Elvis: E dimë sa lodheni, ju vlerësojmë dhe na keni pranë për çdo lloj gjëje!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *