Kaq bukur duket Xhensila edhe në pushime (Pamje)


Këngëtarja shqiptare, Xhensila Myrtezaj ka pasur një sezon mjaft të suksesshëm. Ajo ka sjell disa këngë të cilat janë shndërruar në hite, gjersa nuk munguan edhe koncertet e mbrëmjet muzikore. Kaq bukur duket Xhensila edhe në pushime (Pamje)

Xhensila së fundmi i është përkushtuar tërsisht familjes duke i kaluar disa ditë të mira pushimi me Besin dhe Ajkën. Nga atje këngëtarja po ndan herë pas here imazhe të ndryshme ku po duket tejet atraktive dhe bukur./InfoKosova Kaq bukur duket Xhensila edhe në pushime (Pamje)

Këngëtarja shqiptare, Xhensila Myrtezaj ka pasur një sezon mjaft të suksesshëm. Ajo ka sjell disa këngë të cilat janë shndërruar në hite, gjersa nuk munguan edhe koncertet e mbrëmjet muzikore. Kaq bukur duket Xhensila edhe në pushime (Pamje)

Xhensila së fundmi i është përkushtuar tërsisht familjes duke i kaluar disa ditë të mira pushimi me Besin dhe Ajkën. Nga atje këngëtarja po ndan herë pas here imazhe të ndryshme ku po duket tejet atraktive dhe bukur./InfoKosova Kaq bukur duket Xhensila edhe në pushime (Pamje)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *