Balina Bodinaku reagon āshpër dhe shpërthᶒn ndaj produksionit:”Për qëllime spektakli i rreshtuan listën e ish-të dashurve para miliona shqiptarëve”


Balina Bodinaku ka reaguar ndaj videos që iu transmetua Kiarës si avantazh mbrëmjen e të martës në prime. Ish-opinionistja e Big Brother VIP shprehet se për qëllime spektakli po përdoren terma delikate dhe se transmetimi i asaj videoje para Kiarës ishte e gabuar.

“Mua nuk më ka kaluar ende shija e k eqe e avantazhit që fitoi Kiara. Dhe kjo jo thjesht për ke qardhje ndaj situatës, në të cilën u vendos ajo vajzë, por edhe sepse kjo situatë na bën më të ndjeshëm pasi na prek të gjithëve.

Prej kohësh në Big Brother po ndodh përdorimi dhe instrumentalizimi i termave shumë të rënd ësishme dhe delikate si femi nizmi, se ksizmi, dh una ndaj gruas apo bu llizimi për qëllime të str ategjive në lojë apo për që llime të show-t dhe spektaklit. Nuk ka asgjë spektakolare dhe asgjë fem iniste që t’i rre shtosh një vajze në formën sesi u bë, listën e ish-të dashurve, para miliona shqiptarëve, duke e bërë atë të ndihet e tur përuar dhe e zvogëluar”, tha ndër të tjera Balina.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *