Afrim Muçiqi: Dasmori mi dhuroi 7-8 mijë euro fals


Këngëtari i njohur kosovar, Afrim Muçiqi, i ftuar në një studio televizive është rrëfyer rreth disa rasteve interesante gjatë ahengjeve ku ai ishte i ftuar.

Ai tha se në një aheng në Shkup, një person i kishte dhënë 7 ose 8 mijë euro kinse bakshish, gjë që më pas doli të jetë e pavërtetë, kjo pasi paratë ishin vetëm dekorative.

“Ka momente kur ka monedha dekorative qe është problem me i identifiku. Ne Shkup, edhe tash na faktikisht normal kur o bakshish na vjen disponimi…Ishte një moment i cili i kishte nja 7, 8 mijë euro të gjitha dekorative, ne normalisht u disponuam por pastaj doli qe shkyhen shumë lehtë”, tha ai në ATV.

Ndërkaq, i pyetur nëse e pëlqen bakshishin, ai tha se paratë që merr i ndanë bashkë me orkestër. Kurse i njëjti tha se këtë vit kishte dasma ‘mjaftueshëm’, dhe se nuk ka harruar të marrë pjesë në ndonjërën nga ato.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *