Luizi në ‘shënjᶒstër’ të Oltës dhe Qetsorit, banorët bashkojnë forcat kundër këngëtarit, çfarë po kurdisin


Olta Gixhari dhe banori më i ri i shtëpisë, Qetsori, si duket kanë bashkuar for cat ku ndër Luizit.

Gjatë ditëve të fundit banorin e kemi parë shumë pranë aktores duke thurrur “plane” kun dër këngëtarit.

Së fundmi teksa kanë qenë në kuzhinë ata janë përpjekur të ngac mojnë Luizin, i cili po kalonte pranë tyre.

“Je bërë qengj o Luiz. Po ku paske qenë, se të ka ikur ngjyra e fytyrës”, është shprehur Olta.

Ndërkohë, Luizi nuk ka reaguar, por i është drejtuar Qetsorit duke i thënë se pasi t’i mbarrojë imuniteti do të merret me të.

Kujtojmë që këtë javë në nominim janë Antoneta, Shpati, Elvisi dhe Luizi.

Duke qenë një nga të nominuarit, Luizi ka marrë pro vokime të shumta, ndonëse gjithmonë i ka kthyer me ironi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *