Jetonte e vetme në Tiranë, kjo është studentja e gazetarisë që u shua në aksidᶒntin trāgjik (Foto)


23-vjeçarja Sikela Përroj ishte një nga vi ktimat e ak sidentet të frikshëm, ndodhur dje tek TEG-u.

Ajo është nga Shalësi i Cërrikut dhe sapo kishte përfunduar studimet e larta në degën e Gazetarisë, në Tiranë.

Sikela jetonte e vetme në Tiranë, pasi familja e saj jeton jashtë vendit.

Në ak sident ndërruan jetë në vendngjarje dy vajzat pasagjere, Sikela Përroj (23 vjeçe) dhe Erisilda Abedini (22 vjeçe), ndërsa drejtuesi i mjetit humbi jetën pasi u transportua në Spitalin e Traumës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *