‘Mësuesit më rrihnin në shkollë’! Stresi tregon dhυnën e ushtruar ndaj tij në fëmijëri!


Arkimed Lushaj, i njohur si Stresi ka treguar shumëçka nga jeta e private në “Big Brother Vip Kosova”. Së fundmi ai ka folur për periudhën e fëmijërisë, ku ka kujtuar dh unën që mësuesit ushronin ndaj tij në shkollën fillore.

Reperi ndër të tjera shtoi se brezi i tij në Shqipëri është përballur shpesh herë me këtë fenomen në shkolla.

“Në brezin tonë në Shqipëri na kanë rr ahur fortë. Sot, me zor pres të bëhem babë dhe me ma ke qtrajtuar fëmijën tim para klase, me merret fryma kur e mendoj.

Por, atëherë ashtu ka qenë. Po, flas për vitet 97-98. Mua nuk ka pasur kush me më mbrojt se nëna më ka punuar non-stop, më kanë shko kluar duke me rra hur, se sot do iu tregoja unë, na nxjerrnin para klasës dhe na g odisni me vizore, me të rr ahur nuk zgjidh asgjë”-ka treguar reperi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *