Ndërron jᶒtë në spital këmbësori që u përplās nga një mjet në aksin rrugor Korçë-Pogradec


Korçë- Ka ndërruar je të në spital këmbësori që u përp las nga një mjet në aksin rrugor Korçë-Pogradec në afërsi të fshatit Lumalas.

Por detaje tron ditëse mësohen nga burime spitalore.

Pasi është përpl asur, për shkak të errësirës, edhe mjete të tjera kaluan sipër tij.

Policia po punon për identifikimin dhe ka pjen e au torit.

Ende nuk bëhet i ditur identiteti i vi ktimës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *