Xhuli, Mbresa, Vedati, Stresi dhe Artani janë pesë finalistët e “Big Brother VIP Kosova”..Zbulohet plani produksionit ja kujt ia japin fitoren…


Sonte u mbajtë gjysëmfinalja e “Big Brother VIP Kosova”. Një “prime” larg finales së madhe. Finalistët e edicionit të parë të “Big Brother VIP Kosova” janë Vedati, Stresi, Artani, Mbresa dhe Xhuli.

Janë 96 ditë luftë, debate e momente qesharake. Ndërkohë finalistët do të marrin nga 10 mijë euro ndërsa fituesi çmimin e mbetur. Xhuli, Mbresa, Vedati, Stresi dhe Artani janë pesë finalistët e “Big Brother VIP Kosova”..Zbulohet plani produksionit ja kujt ia japin fitoren…

Sonte u mbajtë gjysëmfinalja e “Big Brother VIP Kosova”. Një “prime” larg finales së madhe. Finalistët e edicionit të parë të “Big Brother VIP Kosova” janë Vedati, Stresi, Artani, Mbresa dhe Xhuli.

Janë 96 ditë luftë, debate e momente qesharake. Ndërkohë finalistët do të marrin nga 10 mijë euro ndërsa fituesi çmimin e mbetur. Xhuli, Mbresa, Vedati, Stresi dhe Artani janë pesë finalistët e “Big Brother VIP Kosova”..Zbulohet plani produksionit ja kujt ia japin fitoren…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *