“Të dua, kena me fjet bashkë sonte”/ “Çmᶒndet” rrjᶒti pas deklaratave të ‘çiftit’ më të ri në “BBVA” (Video)


Hyrja e Shpatit në shtëpi ka trazuar “ujërat”. Menjëherë sapo hyri ai krijoi afrimitet me Nitën dhe Dean.

Me këtë të fundit ka patur më shumë ng acmime, ndërsa ishte Dea ajo që kërkoi nga ai të njiheshin pak më shumë me njëri-tjetrin.

Nga ana tjetër, në darkën pas spektaklit të kaluar, Nita deklaroi se ata njihen nga jashtë pasi kanë patur “diçka” bashkë.

Nita tha se historia mes tyre ka ndodhur disa vite më parë dhe se mes tyre, ka patur një pu thje.

Nita dhe Shpati patën një ke qkuptim pas zinxhirit të shp ëtimit ku këngëtarja nuk shpëtoji Shpatin.

Por, një video që po qark ullon në rrjet duket se ke qkuptimet janë zgjidhur dhe të dy banorët i shprehin dashurinë njeri-tjetrit.

“Të dua”, i thotë këngëtarja Shpatit, ndërsa ai i thotë se do flen bashkë sonte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *