Zarf i zi në BBV për Olta Gixharin dhe Qetsorin, çfarë vendimi ka marrë ‘Vëllai i Madh’?


Një zarf i zi ka mbërritur ditën e sotme në Big Brother VIP. Siç dihet tashmë ky zarf përmban një ndëshkim për një nga banorët që ka thyer rregulloren e Vëllait të Madh.

Ndërkohë që mbërriti zarfi dhe të gjithë banorët ishin ulur në sallonin e shtëpisë së famshme për ta ndjekur, në monitor u shfaq një klip për arsyen e zarfit.

Gjatë klipit personazhi kryesorë ishte Olta Gixhari e cila e pranoi dhe vetë: “Po për mua është, se vetëm unë isha në të gjithë videon”, thotë ajo teksa shprehet moskokçarëse.

Sipas BBV aktorja ka hedhur akuza të paqenë për ndaj produksionit dhe vërtetësinë e tij dhe kjo është aryeja e zarfit. Vendimi për aktoren pritet sonte në prime.

Në video është i përfshirë edhe Qetsori. Mbetet të shihet se çfarë vendimi do të marrë sonte gjatë Prime ‘Vëllai i madh’.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *