Situata e të martës, Kiara bën deklaratën për Luizin: Po na shtohet dashuria


Duket se Kiara dhe Luizi kanë qënë më afër se kurrë me njëri tjetrin edhe pasi panë klipin, ku Kiarës i’u dha mundësia të merrte informacione nga jashtë. Kiara: Unë jam shumë mirënjohëse sepse mendoja se Luizi do e zgjaste mërzitjen e tij pas atyre që pa, por jo e kaluam të dy shumë shpejt. Do shkojmë deri në fund të këtij rrugëtimi. Synimi jonë është të jemi bashkë deri në fund.

Luizi: Sa vjen na shtohet dashuria . Kështu do jetë dhe jashtë. Shpresojmë të jetë kështu gjithë jetën. Të gjithë mund të kthejnë situatat tona si ti leverdisin atyre.

Arbër: Që Kiara do ta merrte veten shumë shpejt e prisj, e njeh showbizin. Doja ti komplimentoja të dy sepse kanë kaluar shumë sfida dhe e tregojnë që ndjejnë për njeri tjetri. Ata të dy kanë treguar që nuk kanë dëshirë të heqin dorë nga njeri tjetri.

Zhaklin: Ata kanë kaluar shumë sfida,i kanë thënë disa të verteta në sy njeri tjetrit. Luizi po lobon për Kiarën të bëhet një faktor i rëndësishëm. Bledi: Nga Kiara nuk kam dëgjuar një fjalë të mirë mendoj se është mosmirënjohëse dhe kjo do duket në vazhdim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *