Dea hapi Kutinë e Pandorës dhe u bëri të KEQEN e madhe banorëve


Dea Mishel ka qënë sot përballë ‘Kùtisë së Pandorës’ në dhomën e sùrprizave. Vëllai i Madh i ka dhënë mùndësinë të takonte gjyshen e saj që e priste në oborr.

Por, përveç gjyshes së saj në oborr ndodhej dhe gjyshi i Keisit dhe Armaldos. Ajo dùhet të zgjidhte , se kùsh nga ata do mùnd të takonte të afërmin e tyre. Dea hapi Kutinë e Pandorës dhe u bëri të KEQEN e madhe banorëve

Dea Mishel ka qënë sot përballë ‘Kùtisë së Pandorës’ në dhomën e sùrprizave. Vëllai i Madh i ka dhënë mùndësinë të takonte gjyshen e saj që e priste në oborr.

Por, përveç gjyshes së saj në oborr ndodhej dhe gjyshi i Keisit dhe Armaldos. Ajo dùhet të zgjidhte , se kùsh nga ata do mùnd të takonte të afërmin e tyre. Dea hapi Kutinë e Pandorës dhe u bëri të KEQEN e madhe banorëve


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *