Luizi e kèrcènoìì, flet Gerta Gixhari: Luizi një herë të blejë një shtëpi për të futur kokën


“Do i jap një përgjigje që ajo do të jetë e detyruar o të ndërrojë profesion ose shtet”. Kështu tha Luizi për motrën e Olta Gixharit pasi pa që ajo kishte thënë se marrëdhënia mes tij dhe Kiarës nuk do të funksiononte jashtë.

Në lidhje me deklaratën e këngëtarit, Gerta foli sot në “E Diell”. Ajo tha se kèrcènìmet e Luizit nuk kanë asnjë vlerë dhe se nuk është trembur as nga burra më të fortë e më të pushtetshëm se ai.

“Kèrcènìmet met janë pjesë e lojës së tij. Ai është natyrë që vetëm kèrcènon dhe intimidon banorët që janë aty. E kemi parë tashmë se kèrcènìmet e tij nuk kanë asnjë lloj vlere. Unë nuk jam trembur me burra më të fortë e më të pushtetshëm jo nga Luizi që Luizi e para punës të blejë një shtëpi një herë të fusi kokën e të zërë e gruan.

Doja të sqaroja deklaratën time që kam dhënë sa i takon lidhjes Luiz-Kiara. Unë kam shprehur që kjo marrëdhënie mund të ketë vështirësi nga ana e Kiarës, jashtë. Ajo ka në plan të parë karrierën, por kjo nuk do të thotë që Luizi duhet të kundëvrihet me kèrcènìme. Nuk ka pse të kalojmë në kèrcènìme”, u shpreh Gerta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *