Eksluzive : Familja rome e gjeti tek ko shat e p.lehrave dhe e rriti, sot Isaleo merr lajmin që nuk e kishte p ritur


Historia e tij është e denjë për filma. Idsaleo u gjet 14 vite më parë nga një familje rome në koshin e mbeturinave në Vlorë. Ata e morën dhe e rritën me dashuri si ta kishin fëmijën e tyre, edhe pse jetonin në varfëri të skajshme.

Sot familja Xhemalaj u bë më në fund me shtëpi të re. Boksieri Ismail Keta ju përgjigj thirrjes së familjes së Isaleos dhe së bashku me fondacionin e tij por dhe donator gjerman i ka dorëzuar celsat e shtëpisë së re. Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Lajmi është bërë i ditur nga kryebashkiaku i Vlorës Dritan Leli, i cili në një postim në Facebook shkruan: “Leonardi e gjeti Isaleon në rrugë, të braktisur, kur ishte vetëm disa muajsh. Mes halleve të veta, nuk u mendua fare ta bënte pjesë të shtëpisë. E rriti si ta kishte një nga fëmijët e tij, me atë strehë e atë shtrat që mund t’i ofronte, por me dashuri. Kampioni Jonny Ismail Keta u njoh me rastin po aq rastësisht. Sot, të dy bashkë, i dhuruam familjes Xhemali çelësat e shtëpisë së tyre të re, sepse mirësia e gjen rrugën për t’u kthyer në shtëpi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *