Luizi nuk e fsheh, në prani të Kiarës e pranon se i pëlqen gjoksi i Jorit, ja si reagon kjo e fundit!


Luizi nuk ka nguruar t’i përgjigjet pyetjeve mjaft pikante gjatë një loje të organizuar nga Vëllai i Madh. “Çfarë të pëlqen më shumë nga trupi i secilës nga vajzat e shtëpisë?”, ishte një nga pyetjet.

Për Kiarën Luizi tha se pëlqen gjithçka kurse vajzave të tjera vetëm nga një pjesë e trupit apo fytyrës. “Te Keisi më pëlqejnë sytë, te Kiara gjithçka, te Fotinia buzëqeshja, te Nita linjat, tek Antoneta vetullat, te Jori gjoksi, tek Olta dhëmbët, te Dea flokët”, tha Luizi.

Mirepo sigurisht perpos pergjigjes per te gjitha vajzat me shume vemendje mori me komentin e Jorit ku te gjithe banoret filluan te qeshin ndersa Kiara nuk beri asnje shprehje fytyre ne lidhje me kete koment. Duket se nuk i pelqeu dhe u ndje xheloze mirepo pasi eshte tip qe nuk shprehet shume duket se edhe kete e mbajti brenda vetes.

Ndersa Luizi eshte me i hapur dhe ia thote te gjitha paknaqesite qe ka. Luizi nuk e fsheh, në prani të Kiarës e pranon se i pëlqen gjoksi i Jorit, ja si reagon kjo e fundit!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *