“Si nuk e çave m**deren hiç”/ Luizi i ankohet Kiarës, moderatorja i kthehet e revoltuar(VIDEO)


Ditën e djeshme Luizi ka qenë i sëmurë teksa ajo që është vënë re ka qenë mungesa e interesimit të Kiarës dhe indiferentizmi i saj.

Teksa e gjithë shtëpia ishte mbedhur në kuzhinë për të gatuar ballokumet për Ditën e Verës, Luizi i është drejtuar parteneres së tij duke i thënë që nuk ishte shq etësuar aspak për gjendjen e tij shëndetësore.

Me menefregizëm Kiara i është kthyer dhe i ka thënë: Ti atë punë ke çdo dy ditë.

Luizi: Si nuk e ç au menderen hic, gjithë ditën

Olta: Më shumë jam kujdesur unë për ty

Kiara: Ti atë punë ke çdo 2 ditë, atë punë ke ti. Më dhe mb koka, më dh emb koka

Olta: Më shumë afër të kam ndenjur unë që jam ku ndërshtare

Kiara: Nuk di unë të bëj ashtu kur sëmurën njerëzit. Mua smë vjen mami im kur jam sëmurë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *