‘Māllkuar qofshin ato plυmba që i zbrazën në trupin tënd’, mesazhi prᶒkës i djalit të 60-vjeçares së vrārë në Don Bosko


Kryeqyteti u tro ndit mbrëmjen e djeshme nga një at entat me a rmë zj arri që ndodhi në një lokal ku për pasojë një prej punonjëseve humbi je tën.

Bëhet fjalë për Mimoza Pajen, rreth 60 vjeçe, e cila punonte si kameriere dhe banakiere e lokalit ku ndodhi ngjarja, për të cilën thuhet se shënjestër për të vr arë kishte Sahit Muratin, xhaxhai i Fation Muratit, i dy shuar si vr asës me pagesë.

Ndërkohë, djali i vi ktimës ka pr ekur me një mesazh kushtuar nënës së tij në rrjetet sociale, ndërsa shkruan se:

“Ma llkuar qofshin ato pl umbat qe i zbrazen ne trupin tend qofsh e xhenetit mam ..

Ne foto: Vi ktima e djeshme, Mimoza Paja
Kujtojmë se të pl agosur mbetën: Astrit Meraj, Emanuel Sala, Ermir Bejçuku dhe Genc Shohalli si dhe një vajzë 10-vjeçare.

Po ashtu mësohet se vajza e m itur, është mbesa e vi ktimës./


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *