Luizi i sëmurë, Olta bën gjestin e PAPRITUR për këngëtarin dhe i kthehet keq Kiarës: Ja kaq duhet të kishe bërë ti


Luizi u mërzit së fundmi me Kiarën pasi kjo e fundit u tregua “e pandjeshme” ndaj tij që ishte sëmurë. Ajo nuk u afrua as për ta pyetur “si je”, madje këngëtarit i tërhoqi vëmendje që moderatorja vazhdonte të “zgë rdhihej”.

Kjo sjellje e Kiarës i bëri përshtypje dhe Oltës e cila i tha: Të qeshësh me lot është e tepërt. Tani ti po qesh me dhim bjen e Luizit apo ça ke? Trego içik kujdes, 7 herë ta bëra me shenjë që është keq, një herë nuk ke ardhur ta pyesësh si je.

Më tej Olta përqafoi Luizin dhe i tha: Hajde të të p uth içik te faqja. Aktorja e pu thi dhe i tha Kiarës se kështu duhej ta përkëdhelte ajo.

Olta: Se pa Kiara, sa inat më erdhi

Olta: Se pe që e p utha te faqja?

Olta: Hë se të p uth prapë (e p uth)

Olta: Ja kaq duhet të kishe bërë ti


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *