I dha letër të fshehtë Deas, gjyshja vjen reagimi zyrtar/ Ja çfarë e pret atë tani


Dea Mishel hapi kutinë e “Pandorës”, nga ku kishte një të mirë për të dhe një të keqe për banorët.

Me hapjen e pandorës e mira për Dean ishte se do të takonte gjyshen e saj. Mirëpo takimi i Deas me gjyshen e saj ka bërë xhiron e rrjetit dhe jo për emocionin e dhuruar, por për atë që gjyshja i dha mbesës.

Ajo i dha diçka në dorë, dhe kjo ngjalli dyshime se mund të kishte qenë letër. Menjëherë ka reagur familja e Deas, ku pohuan se ishte një facoletë që ia kishte dhënë gjyshja.

Mbrëmjen e djeshme përballë Kutisë së Pandorës është vendosur Dea Mishel. Ajo ka vendosur ta hapi kutinë dhe e mira e saj ishte se do kishte mundësinë të takonte gjyshen e saj dhe e keqja për banorët ishte se duhet të zgjidhte mes Keisit dhe Armaldos, se kush prej tyre mund të kishte mundësinë të takonte gjyshen e tij dhe Dea zgjodhi Keisin.

Të nominuarit për këtë javë kanë qenë Luizi, Elvisi, Antoneta dhe Shpati. Mes këtyre banorëre publiku ka vendosur se banori që duhet të largohet nga shtëpia është Shpati.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *