Del në shesh një tjetër informacion sᶒkret! Olta, Kiara dhe Dea padashur tregojnë se për pak ju skadon kontrata në BBVA (VIDEO)


Kur mendon se nuk mund të habitesh më shumë, ndodh që banorët të japin material shtesë.

Kjo gjë ndodhi me Kiarën,Oltën dhe Dean të cilat duke folur në oborr tregojnë padashur se javës që vjen ju skadon kontrata me Big Brother-in.

Luizi që e kap situatën e shikon Kiarën me inat si për ti thënë se po bën një gabim dhe po jep informacion se kret.

Domethënë teoritë konspirative se çdo VIP futet me kontratë qëndrimi është e vërtetë?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *