Vajza 3-vjeçare vrᶒt me plυmb motrën e saj 4-vjeçare – Tragjᶒdi e paimagjinueshme në Teksas


Prindërit janë të pangushëllueshëm pas vde kjes tr agjike të vajzës së tyre 4-vjeçare nga motra e saj 3-vjeçare.

E mi tura gjeti një ar më të mbushur në shtëpinë e familjes në Teksas, SHBA, dhe që lloi aks identalisht motrën e saj.

Dy vajzat e m itura, sipas Sherifit të Qarkut Ed Gonzalez, ishin në dhomën e gjumit kur ndodhi tra gjedia.

Në banesën e familjes ndodheshin pesë të rritur, të afërm dhe miq të familjes, e megjithatë dy vajzat e mit ura ato momente ishin gjendur pa mbikëqyrje.

Njëri nga prindërit besonte se prindi tjetër po vëzhgonte dy vajzat e mit ura.

Por ky hamendësim pasoi tra gjedinë: Vajza 3-vjeçare gjeti një ar më të mbushur dhe që lloi një herë duke v rarë motrën një vit më të madhe.

Të afërmit dëgjuan vetëm një të sht ënë. Ata vrapuan në dhomë dhe e gjetën vajzën 4-vjeçare të përgj akur.

Sapo ekipet e shpëtimit kanë mbërritur në vendngjarje, vajza e mi tur ka gjetur vde kjen.

Kjo është një tjetër histori tra gjike e një fëmije që mori një ar më dhe g oditi dikë tjetër. Këtë herë pati jetë të humbur nga të shtë na me ar më zja rri”, tha Ed Gonzalez. Ishte një vde kje e parandalueshme, – shtoi ai.

Prokuroria e rrethit do të vendosë nëse ndonjë nga të rriturit do të përba llet me aku za. H etimi është ende në fazën paraprake.

Deri më tani, sipas të dhënave nga Everytown for Gun Safety, ka pasur të paktën 58 të shtë na aksi dentale nga fëmijët në SHBA. Ato shka ktuan 22 vd ekje dhe 37 të pl agosur, rapo rton noa.al.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *