Ngjan si një skenë filmi/ Fυnerali i britanikυt kthehet në lυftë me th ika e sëpāta mes familjeve rivale (VIDEO)


Mbretëria e Bashkuar- Autoritetet në Britani kanë shpërndarë sot pamje të fr ikshme të lu ftimit mes dy familjeve, para pjesëmarrësve të fun eralit të të afërmit të tyre, ku merrnin pjesë njerëz nga të dyja palët.

Ngjarja e rë ndë ndodhi pas një ndje kjeje me makinë në Swansea të Uellsit.

Në pamje shihet një burrë i ar matosur me së patë që ndj ek një tjetër mes gu rëve të va rreve teksa dy të tjerë i bashkohen ndje kjes të ar matosur me çekiçë e tulla.

Disa burra të tjerë shihen të afrohen me han xharë e dërrasa në duar.

Pamjet nga kamera e makinës, që u sekuestruan nga policia, tregojnë shpejtësinë me të cilën mjeti udhëtonte mes pjesëmarrësve në fu neral, thuajse duke g ditur një person invalid në karrige me rrota.

Shtatë pjesëmarrësit në dhu nën shok uese janë arr estuar tashmë për incid entin e gushtit të shkuar ndërsa 45 vjeçari James Coffey, nga makina e të cilit u regjistruan pamjet, u bu rgos për dy vjet.

Pasi Coffey ndjek rrez ikshëm mjetin tjetër, ai del nga makina dhe nis përle shja miz ore e dy grupeve të burrave.

Pas përpl asjes, Coffey rikthehet në automjet me gja kun që shihet t’i rrj edhë nga një pl agë në k okë.

Dy njerëz mbetën të pl agosur rë ndë në inc ident, duke përfshirë një ado leshent që u dërgua në sp ital me pl agë thi ke.

Policë të ar matosur er dhën në vendngjarje pas njoftimit që morën.

Inci denti ndodhi gjatë një fune rali të mbushur me familjarë të cilët dë shmuan dhu nën sh okuese mes dy grupeve, shkruan rrjeti vendase WalesOnline.

Gjykata e Swansea tha se përpl asja ishte më e fundit e një serie konfl iktesh mes dy familjeve vendase, dhe se ishin pa ralajmëruar për dh unë të mundshme në fun eral.

Përveç Coffey, 45 vjeç, dy 24 vjecarë nga Rumney, u bu rgosën për 18 muaj për dh unë e zotërim ar mësh të ft ohta.

Patrick Joseph Murphy, 40 vjeç, u bu rgos për tetë muaj, 40-vjecari Andrew John Thomas, u b urgos tre vjet për dh unën, si dhe dy pjesëmarrës të tjerë mbi 50-vjeçarë që u b urgosën për 16 muaj.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *